WERKWIJZE

Hoe gaat een behandeling bij mij?

Ik begeleid je op een unieke manier tijdens je helingsproces, ik begeleid je met oer-geneeskunst. Een combinatie van medische kennis, voice dialogue, NLP, het medicijnwiel, munay-ki initiaties, en systemisch werk. Deze combinatie wordt uniek aangeboden bij Compazzi.

Mijn werkwijze verschilt van wat je wellicht gewend bent bij een arts of hulpverlener. Ik ben meer je intuïtieve gids dan je behandelaar. Samen staan we naast elkaar en ik laat me leiden door jouw proces.

Als jouw gids op het pad van heling, loop ik met je mee en geef ik je inzicht in wat je kunt verwachten. Ik bereid je voor en zorg ervoor dat je je vertrouwd voelt, zodat je het proces aankan en kunt omarmen.

Een veilige en vertrouwde omgeving is essentieel voor mijn werk. Het is in deze omgeving dat het daadwerkelijke helingsproces plaatsvindt. Het lichaam voelt het signaal dat het toestemming heeft om te ontspannen en te helen.

Hoe meer je bekend raakt met het helingsproces, hoe sneller en dieper het proces op gang kan komen.

Meer informatie over manieren van werken met oer-geneeskunst zal te vinden zijn op mijn platform.

Medicijnwiel reading & sjamanistische healingstechnieken inzetten

Ik maak gebruik van het medicijnwiel om samen met jou te onderzoeken waarin je vastloopt in je proces, je leerweg of waarom je klachten ervaart.

Het medicijnwiel geeft veel inzichten over wat de volgende stappen mogen zijn voor jouw helingsreis. Een heldere spiegel en overzicht.

Het laat in alle windrichtingen specifieke kwaliteiten, valkuilen & giften zien plus de uitnodiging tot groei. Die we samen doornemen.

Vanuit het medicijnwiel kan ik je gericht healingstechnieken, rituelen of een ceremonie aanbieden of doorverwijzen naar collega’s die hierin hun expertise hebben. Afhankelijk welke inzichten er uit het medicijnwiel voortkomen.

Neem vrijblijvend contact op. Of lees hier meer over mij of over mijn visie.