Voor artsen

Op jouw manier invulling geven aan je praktijk en je leven

Als arts weet ik wat voor uitdaging het kan zijn om je leven in balans te leven en met plezier je eigen praktijk op te zetten en te runnen. Daarom bied ik als coach, counselor en integratief arts verschillende trajecten voor artsen, artsen in opleiding en geneeskundestudenten.

Coaching voor geneeskunde studenten en jonge dokters

Je bent een jonge dokter en je kampt met onzekerheid en stress om wel of niet in opleiding te komen. Je twijfelt waar je je coschappen, oudste coschap of ANIOS plek wil gaan doen, maar vooral ook wat dat betekent voor je carrière. Je hoort zoveel verhalen… Soms twijfel je of je wel dokter wil worden met al die werkdruk en hiërarchische systemen. Maar wat dan?

In een coachtraject met mij leer je:

 • Meer inzicht krijgen in jezelf, je talenten en welk werkveld passend is voor jou
 • Assertiever zijn
 • Stevig staan in een lastige leer-werkomgeving en bij jezelf blijven
 • Zelfvertrouwen
 • Meer rust en vertrouwen voelen
 • Keuzes kunnen maken op basis van vertrouwen
 • Voorkomen van een burn out.
 • Van overleven naar leven

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Persoonlijk leiderschap voor artsen

Het werk is lonend maar valt je zwaar en je wilt het werk blijven uitvoeren op een manier die bij jou past. Je wilt iets wezenlijks bijdragen aan de wereld, je patiënten, zonder dat jouw gezinsleven of je eigen gezondheid er onder leidt. Je wil een goede privé-werk balans en voldoening ervaren in je werk. Laat mij je coachen naar persoonlijk leiderschap.

In een coach-traject leer je:

 • Dichtbij jezelf te blijven in moeilijke werksituaties
 • Keuzes maken die bij jou passen
 • Meer privé-werk balans creëren
 • Carrièrekeuzes maken
 • Zelfvertrouwen in je werk ervaren
 • Weten waar je staat als arts en als mens
 • Authentiek blijven in je werk
 • Energie overhouden na een dag werk
 • Meer levensvreugde ervaren
 • Vitaal en bezield blijven
 • Van overleven naar leven!

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Eigen praktijk starten

Je hebt de opleiding bij de AIM gedaan of bent van plan deze te starten. Je wilt handvatten om je eigen praktijk te starten, om die echt van jezelf te maken. Je wilt integrative medicine integreren in je praktijk. Laat mij je coachen naar innovatieve manieren van genezen en een praktijk die bij je past.

Je leert:

 • Mind-body technieken 
 • Technieken toepassen op jezelf om deze te kunnen toepassen op een anderen
 • Praktische handvatten voor het opstarten van je praktijk
 • Dos en don’ts van het opstarten
 • Een eigen praktijk opzetten en gaan draaien!

ZIN IN MEER?

Doe mee met de online mind-body medicine training voor zorgprofessionals!

Of je nu een coachvraagstuk hebt, je wil ontwikkelen in persoonlijk leiderschap of bezig bent met het opzetten van je eigen praktijk, ik help je graag.


Maak een afspraak voor een intake.

Coaching wordt regelmatig vergoed uit het persoonlijk budget van je werkgever, vraag hiernaar.

Referenties

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

“Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

E. collega arts over haar healing-sessie:

“Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!”

P.P., 72, over haar traject: 

“Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

“Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

Lena 31, about her experiences with the sessions:

“Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

“Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!”