Voor artsen

Op jouw manier invulling geven aan je praktijk en je leven

 • traject met bezield arts en coach
 • vanuit vertrouwen kijken naar de toekomst
 • met humor en lichtheid werken aan jezelf
 • met oeroude en moderne technieken vind je balans en heling
 • niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Lieve collega. Je loopt vast in je werk. Je had het anders voorgesteld en zoekt naar een manier om vanuit je hart te blijven werken. Het systeem waarin je zit, de regels en protocollen put je uit. En je wilt het anders. Je weet niet goed hoe.

Laat me je helpen om voorbij angst, patronen en overtuigingen te kijken. Door naar binnen te keren en contact te maken met jouw lichaam. Om zo weer via lichaamsbewustzijn en emoties te ervaren waar je ten diepste naar verlangt. En nieuwe mogelijkheden en perspectief te zien. Zodat anders werken mogelijk is.

Laat me je coachen naar het werken vanuit je hart.

Coaching voor artsen

Wees welkom voor een traject bij mij om via lichaamsbewustzijn en emoties antwoorden te vinden op vragen die je niet beantwoord krijgt. Waar je keuze-stress ervaart of angst.

Ik coach je vanuit compassie en rust naar de plekken waar je inzichten krijgt. De antwoorden op je vragen, zijn er al. Ik rijk je de technieken aan om de sleutels in jezelf te vinden.

In een coach-traject leer je:

 • Vanuit verzachting, compassie en verbinding krachtige stappen zetten
 • Antwoorden in jezelf vinden
 • Loslaten van oude patronen, overtuigingen en angsten
 • Neerzetten wat je wilt gaan doen

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking. Een loopbaantraject is bespreekbaar.

Groepscoaching op de heide

Wees welkom voor een ochtendje de heide op samen met collega’s die anders (willen) werken.

Mijn ervaring is dat een groep elkaar nog meer kan versterken en bekrachtigen.

Het is een moment voor jezelf om in te voelen waar je staat, wat je nodig hebt om nog stevigere stappen te maken.

Op een heide dag kun je:

 • Verstillen en tot rust komen
 • Kracht voelen in jezelf en van de groep
 • Keuzes onderzoeken
 • Stappen en intenties uitspreken
 • Gesteund voelen
 • Groepsgevoel ervaren
 • Plezier hebben!

De intentie is om elke derde maandag van de maand te heide op te gaan. Bij een minimum van 3 mensen gaat deze door.

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Mind-body technieken online

Je bent benieuwd hoe je als zorgprofessional mind-body technieken in kunt zetten. Je hebt behoefte aan technieken die in de basis heel makkelijk zijn, maar wel voldoende diepgang geven bij jezelf en je cliënten/patiënten.

Je wilt leren, behalve je hoofd en gedachtes tot rust te brengen, OOK hoe je in contact komt met je lichaam, je emoties en intuïtie.
Zo kun je je patiënten ECHT zelfzorg adviezen op maat aanbieden.

Wat ontvang je?

 • 9 mnd lang elke maand een les online
 • elke maand een zoom-meeting als startpunt
 • ong. 45 uur aan lesmateriaal
 • lessen geïnspireerd door de mind-body medicine training van het centre for mind-body medicine & energy medicine training van alberto villoldo
 • praktijkervaring en casuïstiek bespreking van Annemarie Semeijn
 • een certificaat van deelname

Dit leer je:

 • Beter naar jezelf & je lichaam luisteren
 • Een eigen ochtend/middag/avondroutine opbouwen. 
 • Mind-body technieken inzetten voor je patiënten. 

Wat is de investering?

 • ong 5 uur per week ben je eraan kwijt inclusief oefenen
 • €44 per maand of €333 meteen in 1 keer

*Eerste groep start 01 oktober, vanaf daarna kan je elke maand aanhaken.

Wil jij stappen zetten in je persoonlijke en professionele leven?

Ik help je graag om een betere prive-werk balans te ervaren. Te voelen welk soort werk het meest passend is voor jou. En de stappen te zetten naar een eigen praktijk.

Of je nu een coachvraagstuk hebt, je wil ontwikkelen in persoonlijk leiderschap of bezig bent met het opzetten van je eigen praktijk, ik help je graag.


Maak een afspraak voor een kennismaking.

Coaching wordt regelmatig vergoed uit het persoonlijk budget van je werkgever, vraag hiernaar.

Waarom zou ik voor jou als coach kiezen? Wat maakt jouw traject anders?

Niet nog meer praten maar voelen.

In mijn coaching staat vooral voelen centraal. Ik wil dat jij weer het vertrouwen voelt in jezelf en voelt waar jij ten diepste naar verlangt en wilt uitdragen.

Werken vanuit je hart

Ik werk vanuit mijn eigen hart en geef je de uitdaging om hetzelfde te doen. Dat betekent dat ik je uitdaag naar de essentie. Waar in het leven gaat het je ECHT om?

Loslaten

Je bent huisarts of specialist en waarschijnlijk heb je jezelf die identiteit gegeven. Ik weet hoe lastig het is om dat los te laten. Mocht dat een wens zijn van je, kunnen we daar samen naartoe werken.

Integrale visie

Ik begeleid specifiek artsen die integraler willen werken omdat daar mijn hart ligt. Je kunt bij mij dus ook ervaring opdoen hoe het is om op deze manier je praktijk vorm te geven. Laat me je inspireren.

Gebruik maken van rituelen

Rituelen hoe klein of groot ook, kunnen helpen een overgangsfase te verlichten. Ik kan je hierin leuke en speelse oefeningen meegeven die je helpen in deze tijd.

Het verhaal van de klacht

Heb je veel last van (stress)klachten? Ik zie achter de klachten altijd een verhaal wat verteld wil worden. Door weer liefdevol te luisteren naar je lichaam kom je er steeds meer achter wat deze klachten je te vertellen hebben (en ja, dat kan een hele uitdaging zijn!).

Ik help  je hierin. En door deze manier van benadering te ervaren kan je dit ook weer inzetten in je eigen praktijk (een win-win!).

Verder aanvullend onderzoek

Ieder heeft zijn eigen expertise. Ook tijdens coach sessies kan ik mijn intuïtieve voelsprieten gebruiken om met je mee te voelen wat de energie je wilt vertellen. Mijn ervaring is dat het je vertrouwen in de toekomst kan vergroten. En aanmoedigt om grote stappen voorwaarts te zetten.

Enthousiast?

Plan een kennismaking.

Referenties

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

“Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

E. collega arts over haar healing-sessie:

“Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!”

P.P., 72, over haar traject: 

“Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

“Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

Lena 31, about her experiences with the sessions:

“Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

“Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!”