Spreker

Vol passie en enthousiasme op jouw event

Kennis en ervaring delen over mind-body-medicine, heling & bewustzijnsgroei

  • Kennis van Integrative Medicine, leefstijl & mind-body-medicine
  • Kennis van het opzetten van een eigen holistische praktijk
  • Ervaring met lesgeven en trainen van zorgprofessionals

Huur mij in als trainer of spreker op het gebied van Integrative Medicine, leefstijl en mind-body-medicine. Met mijn kennis en ervaring help ik jou en jouw team om meer inzicht te krijgen in deze holistische benaderingen.

Ik ben gespecialiseerd in het opzetten van een eigen holistische praktijk en heb ruime ervaring in het lesgeven en trainen van zorgprofessionals. Met passie deel ik mijn kennis en vaardigheden om de kunst van het helen toegankelijker te maken.

Of je nu een nascholing, workshop, retraite of evenement organiseert, ik sta klaar om jouw doelgroep te inspireren en informeren. Als trainer, spreker, docent, heler of inspirator breng ik een frisse en boeiende benadering die aansluit bij de behoeften van jouw publiek.

Daarnaast bied ik begeleiding aan groepen collega’s die ge├»nteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap of het ontdekken van hun intu├»tie. Samen kunnen we werken aan het vergroten van jullie kennis en vaardigheden, zodat jullie professioneel kunnen groeien en excelleren.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik sta klaar om met enthousiasme en expertise jouw evenement of trainingssessie tot een succes te maken.

    Zij gingen u voor