Slaapproblemen

Beter slapen, zonder medicatie

 • traject met integratief arts
 • haalt je uit de medische molen en zet je zelfhelend vermogen aan
 • met humor en lichtheid werken aan verbetering
 • met oeroude en moderne technieken vind je balans en heling
 • niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Je hebt al veel geprobeerd, van supermarktmiddeltjes tot slaapmedicatie. Slecht slapen heeft veel invloed op je leven. Je voelt je moe en prikkelbaar. Het is lastig om je te concentreren, je vitaal te voelen en te genieten van het leven. Je voelt dat dit niet te lang moet duren en dat medicatie niet de oplossing is. Je wil het echt goed aanpakken. Laat mij je helpen met mijn slaapprogramma, waarmee je op een andere manier je slaapproblemen aanpakt.

Beter slapen, meer rust

Je wil beter slapen en meer rust en vitaliteit ervaren. Een einde maken aan de onrust en de weerstand die je voelt als het weer niet lukt om te slapen. Je wil snappen wat maakt dat je slecht slaapt. Dat kan. Ik help je erbij.

Hervind je vermogen om diep te slapen

In een traject met mij ga je aan de slag met het hervinden van je vermogen om diep te slapen. Kies voor mijn online programma of het online programma met persoonlijke ondersteuning. Je leert:

 • Manieren om beter te slapen
 • Oorzaken van je slechte slapen achterhalen
 • Natuurlijke middelen voor beter slapen
 • Je ideale slaapritme
 • Tot rust komen
 • Oorzaken van slecht slapen bij jezelf onderzoeken
 • Meer rust overdag en ‘s nachts vinden
 • Plezier en humor terugvinden in je leven
 • Weer energie hebben op de dag
 • Doen wat je leuk vindt door genoeg energie
 • Niet overleven maar leven

Wil je beter slapen?

Ik help je graag om beter te slapen en je weer vitaal en prettig te voelen. Ik stippel het pad voor je uit, jij vult het stap voor stap in. Zo weet je steeds beter hoe je je vitaal en in balans kan voelen en weer diep kan slapen.

Het slaapprogramma is momenteel nog in ontwikkeling. Wil je op de wachtlijst gezet worden en een berichtje ontvangen als het zover is? Vul dan onderstaand contactformulier in:

  Of lees eerst meer over mij en over mijn visie.

  De kosten worden (deels) vergoed door je aanvullende verzekering (code 24005).

  Waarom zou dit mij wel helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd…

  Er zijn vele praktische tips te vinden voor slaapproblemen, maar niet goed kunnen slapen kent ook dieper liggende oorzaken. Het is belangrijk om te kijken wat er tussen jou en het slapen in staat. Vragen waar we overdag niet over na willen denken of die we wegdrukken, kunnen in onze slaap ineens omhoog komen. Emoties die we niet willen voelen, kunnen in alle hevigheid onze slaap belemmeren. Maar ook leefstijlgewoontes kunnen jouw systeem teveel ‘aanzetten’ op het moment dat je wil gaan slapen.

  Het slaapprogramma kijkt naar alle zintuigen en hoe ze je saboteren maar ook kunnen ondersteunen voor een betere nachtrust. De persoonlijke ondersteuning kan je helpen voor verdieping. Om oorzaken van je slaapproblemen aan te kaarten en echt aan te pakken.

  Referenties

  Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

  “Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

  Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

  Een heerlijke, helende ervaring!” 

  Simonia, 30, over haar traject:

  “Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

  Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

  E. collega arts over haar healing-sessie:

  “Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

  Dankjewel!”

  P.P., 72, over haar traject: 

  “Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

  De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

  Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

  Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

  “Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

  Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

  Lena 31, about her experiences with the sessions:

  “Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”