Psychische klachten

Je vitaal en prettig voelen, zonder medicatie

 • traject met integratief arts
 • haalt je uit de medische molen en zet je zelfhelend vermogen aan
 • met humor en lichtheid werken aan verbetering
 • met oeroude en moderne technieken vind je balans en heling
 • niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Je ervaart angst en somberte, misschien loopt het stroef in je relatie met anderen en het is moeilijk om te genieten van het leven. Je vraagt je af of dit ooit nog over gaat. Je bent al bij de huisarts geweest en bij de praktijkondersteuner. Mogelijk heb je al een traject gedaan bij een GGZ-psycholoog. Praten heeft je inzicht gegeven, maar je bent niet van je klachten af. De psycholoog heeft je antidepressiva, angstmedicatie of slaapmedicatie voorgeschreven, maar je voelt je er niet prettig bij. Snap ik. Er is een andere, verantwoorde manier.

Rust en vertrouwen

Je wil rust en vertrouwen ervaren, tevreden zijn met je leven, meer in contact zijn met jezelf en jezelf mentaal en fysiek beter voelen. Dat kan. Stap voor stap help ik je hierbij.

Weer genieten van je leven

In een traject met mij ga je aan de slag met het aanzetten van je zelfhelend vermogen en
het voelen van je eigen essentie. Je leert:

 • Meer in balans komen met je emoties
 • Kennis en inzicht over onbewuste patronen, overtuigingen
 • Negatieve gedachtes verzachten
 • Meer rust en ontspanning ervaren
 • Bij jezelf blijven in moeilijke situaties
 • Met beide benen op de grond staan
 • Een andere kijk op je klachten
 • Inzicht in hoe je omgeving, je leefstijl en je eigen overtuigingen een rol spelen in je klachten
 • Meer zelfvertrouwen voelen
 • Meer in je lichaam komen
 • Jouw humor en speelsheid terugvinden
 • Je eigen waarde en potentie voelen
 • Een toekomst creëren die past bij jou
 • Niet overleven maar leven

Maak een afspraak voor een integratief consult of een intake
Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en over mijn visie.

De kosten worden (deels) vergoed door je aanvullende verzekering (code 24005).

Waarom zou dit mij wel helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd…

Niet nog meer praten maar voelen.


We zijn gewend in het Westen om onze problemen al pratend en overdenkend op te willen lossen. En alles te willen begrijpen. Hoewel we hier een eind mee komen, lukt het vaak niet om geheel klachtenvrij te worden. Aangezien wat we doen 95% onbewust is en voortkomt uit onze jongste jaren toen we alleen maar konden voelen, is praten en denken niet genoeg. Methodes die ook ingaan op je (onbewuste) emoties, en je stress-systeem tot rust kunnen brengen zijn dan nodig

Familie systemen meenemen

Soms kunnen problemen ook in de familie spelen en van generatie op generatie energetisch en genetisch worden overgedragen. Het kan helpen om voorbij jou als individu te kijken en dit mee te nemen in het behandelproces.

Een andere kijk op klachten

Ik leer je op een andere manier kijken naar je klacht. Naar wat het je oplevert en niet alleen wat het je kost. Op zo’n manier naar je klacht kijken geeft je meer perspectief en een andere kijk op je leven. Dit kan je helpen om een toekomst te creëren die bij je past.

Wil jij je weer vitaal voelen?

Ik help je graag om je weer vitaal en prettig te voelen. Ik stippel het pad voor je uit, jij vult het stap voor stap in. Helen heeft vaak tijd nodig, ga uit van een traject van een half jaar tot een jaar, waarbij de frequentie van de afspraken steeds lager wordt. Zo weet je steeds beter hoe je vitaliteit, vertrouwen en rust kan ervaren.

Referenties

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

“Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!” 

Simonia, 30, over haar traject:

“Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

E. collega arts over haar healing-sessie:

“Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!”

P.P., 72, over haar traject: 

“Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

“Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

Lena 31, about her experiences with the sessions:

“Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”