OVER
HET PLATFORM

Oer-oude geneeskunst voor de moderne mens

Binnenkort zal Het welzijnsplatform Compazzi online komen, naast mijn praktijk. Zij zal online cursussen, trainingen & kennis over oer-oude geneeskunst uit diverse windstreken bevatten van mij & diverse collega’s, die ook ervaring hebben met breder kijken naar gezondheid en welzijn.  Lees hier waarom:

Oer-geneeskunst is prachtig aanvullend naast onze Westerse geneeskunde.

Daar waar de reguliere gezondheidszorg goed is in meten, medicijnen voorschrijven & technische handelingen uitvoeren. Is oer-geneeskunst goed voor voelen, diepere oorzaken achterhalen & balans herstellen. 

Dit kan heel nieuw voor je zijn en daardoor spannend zijn. Is het wel iets voor jou? 

Ik snap ook dat je niet zomaar iemand uit het alternatieve circuit wilt. Wie kun je nou wel vertrouwen en wie niet?

Dit welzijnsplatform wil je de mogelijkheid bieden om laagdrempelig kennis te maken met vormen van oer-geneeskunde. Met experts die kennis hebben van zowel reguliere als oer-geneeskunst. En de visie van Compazzi omarmen. 

Voor vragen kun je contact opnemen met mij.

En ook

Een laagdrempelige manier voor de startende holistische zorgprofessional.

Er zijn veel zorg-professionals die, en misschien ben jij daar wel één van, die wel een eigen praktijk willen opstarten maar niet goed weten waar te beginnen.

Starten met het maken van een online cursus, een podcast of blog kan dan een eerste start zijn om meer naar buiten te treden.

Of misschien ben je al gestart maar wil je zowel een live praktijk als online cursussen aanbieden, omdat je steeds hetzelfde verhaal vertelt 1-1. En voel je dat dat voor iedereen een win-win situatie oplevert.

Ben jij zo’n zorgprofessional? En wil je starten met het maken van online materiaal of je eigen online platform?

Laat me je daarbij helpen.

Beproefde innovatieve en oeroude manieren

Ik werk met zowel moderne als oer-oude mind-body en energetische healings technieken vanuit de hele wereld. o.a. vanuit het inca-sjamanisme en neo-sjamanisme. Ze krijgen steeds meer erkenning en bekendheid in Nederland. En er is steeds meer wetenschappelijk bewezen effect. Maar er is ook nog heel veel onwetenheid en ‘wat de boer niet kent dat vreet hij niet’.

Blogs, podcasts & cursussen kunnen de drempel significant verlagen. En daarmee het bereik van deze oer-geneeskunst vergroten.

Mijn droom is dat alle artsen integratief gaan werken

Mijn droom is dat alle artsen integratief gaan werken. Daarom ben ik docent en opleidingscoördinator aan de Academy for Integrative Medicine, het opleidingsinstituut voor integrale geneeskunde in Nederland, geweest. En ben ik nu als lid van het coördinerend team betrokken bij de eerste post-academische mind-body-medicine opleiding in Nederland. We zijn onderweg naar een nieuwe vorm van geneeskunde voor chronische zorg. Ons huidige medische systeem is fantastisch voor het helpen in crisis en acute zorg (en daar maak ik ook dankbaar gebruik van). Maar het is niet toepasbaar op chronische zorg.

Een welzijns-platform kan helpen om zorgprofessionals sneller te laten groeien in bekendheid en daarmee het opzetten van hun praktijk. Hoe gaaf is dat?!

Plan een intake of maak een afspraak.

Of lees mijn persoonlijk verhaal