Compazzi

Over

Coach, counselor en arts 


Over Annemarie

Ik heb ervaren, als mens, hoe lastig het is om vast te zitten. En hoe bevrijdend het voelt om te doen waar je hart naar uit gaat. 

Na een lange studie van 9 jaar was ik huisarts. Na veel mensen geholpen te hebben met diverse problemen zat ik ineens zelf vast.  Vast door mijn eigen idealen maar ook vast aan de regels, drukte en protocollen. 

En vroeg ik mezelf af of ik dit vol zou houden, de rest van mijn leven.

Voor de patienten en mijn collega's wilde ik wel. Maar voor mezelf niet. Ik startte daarom met een 2 jarige Integratieve coach-counselor opleiding. 

Na afronding van deze opleiding gaf ik mezelf de ruimte en de vrijheid om alles wat ik geleerd heb te gaan combineren.

Mijn integrale kijk is behulpzaam voor collega's, patienten, clienten, studenten en mezelf. In mijn enthousiasme en bevlogenheid neem ik daarin mijn omgeving mee.  Ik merk nu ik zelf veranderd ben, mijn omgeving met mij mee verandert. 

In de sessies en mijn lessen ben ik praktisch, verdiepend maar ook medische inhoudelijk. Daarbij maak ik gebruik van reguliere technieken (oplossingsgericht, CGT, voice dialogue, leefstijl) alswel complementaire technieken (mindfulness, meditatie, imaginatie, energetisch). 

Werk

Naast mijn eigen praktijk Compazzi, werk ik op de geneeskunde en huisartsenopleiding (VUMC) als huisarts-docent en onderwijsontwikkelaar (SOLK en professionaliteit).

Sinds 2018 geef ik diverse trainingen op het gebied van zelfzorg, medische basiskennis, onbegrepen klachten, mind-body geneeskunde en leefstijl.

Opleidingen

Professional Mind-body medicine training at The Center for Mind-Body Medicine Esalen CA. October 2019

Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie (2017-2019) en beroepscoach Practitioner (NOBCO) & CounselorCoach (2017-2018). Hiervoor heb ik Huisartsgeneeskunde gestudeerd aan het VUmc (2013-2016) en Geneeskunde  aan de Universiteit Utrecht (2005-2012)

Diverse scholingen met betrekking tot mind-body geneeskunde, Integrative Medicine, leefstijl en het geven van onderwijs. 

Ervaring

Als huisarts heb ik waargenomen in diverse huisartsenpraktijken rondom Amsterdam. 

Als AIOS (huisarts in opleiding) heb ik gewerkt in diverse huisartsenpraktijken, de SEHkindergeneeskunde en ouderengeneeskunde. 

Daarvoor heb ik als ANIOS (basisarts) in de GGZ gewerkt in de crisisdienst en op een afdeling voor chronische zorg en verslaving

 

Praktijk informatie

Big-registratie: 49915511801 

AVIG-Lidnummer: 1242

AGB code praktijk: 84057849

AGB code persoonlijk: 84111770

KvK nummmer:  65697693

Telefoonnummer

(+31) 0612970850

Email

Lokaties in Amsterdam

Deurloosstraat 129 hs

Amsterdamse bos