Ongeneeslijk ziek & Stervensbegeleiding

Spirituele begeleiding op maat

  • traject met integratief arts
  • spirituele begeleiding
  • bewustzijn vergroten in deze fase
  • met oeroude en moderne technieken vind je balans en heling
  • niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Je staat (bijna) op het punt het leven te verlaten of je bent ongeneeslijk ziek en je wilt losse eindjes afronden, afscheid nemen en weten wat je te doen hebt. Je wilt dit laatste deel van je leven zinvol besteden. 

Je weet dat er meer is, zonder perse gelovig te zijn. Je hebt behoefte aan een spirituele begeleiding zodat je vol vertrouwen het volgende hoofdstuk in kan gaan. 

Je ziel helen

Je hebt behoefte aan een begeleiding met een focus op je bezieling. Je ziel.

Je leert:

  • Zinvolle invulling geven aan het laatste stuk
  • Voelen in je lichaam wat er nog nodig is voor heling
  • Bewust afscheid nemen 
  • Vol vertrouwen het leven verlaten

Wil jij zingeving geven aan de laatste fase?

Samen kijken we wat je behoefte is en kunnen we een traject op maat maken.

Maak een afspraak voor een intake of kennismakingsgesprek.
Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en over mijn visie.

De kosten worden (deels) vergoed door je aanvullende verzekering (code 24005).

Waarom zou ik voor een traject bij jou kiezen?

Stervensbegeleiding vanuit spiritualiteit

In de stervensbegeleiding heb je nu keus uit een begeleiding vanuit ‘het geloof’ of een medische begeleiding. Ik bied een spirituele begeleiding aan naast de begeleiding van je arts.

Voor jou, als je wel weet dat er meer is, maar begeleiding vanuit een godsdienst niet past.

Stervensbegeleiding vanuit spiritualiteit kan je helpen met zingevingsvraagstukken, bewust afscheid nemen, vergeving en loslaten van oud zeer. Dit zorgt voor heling van je ziel voordat deze z’n vlucht neemt uit je lichaam en kan je meer rust geven om te sterven. 

Ook als je ongeneeslijk ziek bent kan ik iets voor je betekenen. We kunnen samen invulling geven aan een behandeling op maat. Op zoek naar jouw levensenergie.

Gebruik maken van rituelen

De overgang naar overlijden kan je onbewust of bewust doen. Rituelen kunnen je helpen om bewuster de overgang te maken van het leven hier op aarde naar het licht, de bron. Of welke naam jij het graag geeft.

Ook als je ongeneeslijk ziek bent, kan het heel fijn zijn om deze periode heel bewust vorm te geven op jouw manier.

Zingeving kan een positieve bijdrage leveren bij ziekte en klachten.

Wil je begeleiding in jouw ziek zijn of sterven? Laat mij je helpen.

Referenties

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

“Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

E. collega arts over haar healing-sessie:

“Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!”

P.P., 72, over haar traject: 

“Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

“Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

Lena 31, about her experiences with the sessions:

“Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

“Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!”