Ondersteuning bij medische handelingen

Verlichting van je klachten, door aanvullende healingstechnieken

 • Traject met een bezield arts gespecialiseerd in mind-body-medicine & healing
 • Zet je zelfhelend vermogen aan
 • Met humor en lichtheid werken aan verlichting
 • Met oeroude en moderne healingstechnieken ervaar je minder bijwerkingen
 • Niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Medische healing

Bij het ondergaan van intensieve medische behandelingen, zoals chemotherapie, intensieve behandelingen of operaties, kan het emotioneel en fysiek een uitdagende tijd zijn. Naast de medische zorg die je ontvangt, kan medische healing een waardevolle aanvulling zijn op je behandeltraject. Het is een verantwoorde en holistische benadering die gericht is op het ondersteunen van je welzijn en herstel op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

In een medische healingstraject werk je samen met een ervaren healer en bezield arts die gespecialiseerd is in het werken met medische situaties. Dit traject biedt diverse voordelen die kunnen bijdragen aan je algehele welzijn en herstel:

Verlichting van bijwerkingen

Medische behandelingen kunnen gepaard gaan met bijwerkingen zoals vermoeidheid, misselijkheid, pijn en angst. Medische healing kan helpen om deze bijwerkingen te verminderen en je comfort te vergroten. Door het activeren van je zelfhelend vermogen en het in balans brengen van je energie, kunnen fysieke en emotionele klachten verminderen.

Ondersteuning van het immuunsysteem

Een sterk immuunsysteem is essentieel tijdens een intensieve medische behandeling. Medische healing richt zich op het versterken van je immuunsysteem door het stimuleren van de natuurlijke afweermechanismen van je lichaam. Dit kan bijdragen aan een betere weerstand en een sneller herstel.

Emotionele balans en stressvermindering

Een medische behandeling kan emotionele spanning en stress veroorzaken. Medische healing helpt je om je emotionele balans te herstellen en stress te verminderen. Door het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van ontspanning en innerlijke rust, kun je beter omgaan met de uitdagingen van je behandeling.

Versterking van de vitaliteit en levenskracht

Medische healing richt zich niet alleen op het bestrijden van symptomen, maar ook op het versterken van je vitaliteit en levenskracht. Het helpt je om veerkrachtig te blijven, je energie te behouden en je algehele welzijn te verbeteren, zelfs tijdens zware medische behandelingen.

Diepere verbinding en betekenis

Medische healing kan je helpen om een diepere verbinding te ervaren met jezelf, je lichaam en je innerlijke kracht. Het biedt de mogelijkheid om de betekenis en het doel van je ervaringen te verkennen, wat kan leiden tot persoonlijke groei en spiritueel inzicht.

Een traject ter ondersteuning van je behandelingen

Hier zijn de punten die je in een medische healingstraject kunt verwachten:

 • Intake en evaluatie: Het traject begint met een uitgebreide intake waarin je je medische geschiedenis, behandelingen en specifieke klachten bespreekt. Je energieveld en chakra’s zullen worden gescand om inzicht te krijgen in je energetische balans.
 • Energetische healing: Tijdens de sessies zal ik werken aan het balanceren en harmoniseren van je energieveld. Dit kan worden gedaan door middel van verschillende technieken.
 • Emotionele ondersteuning: Emoties spelen een belangrijke rol bij ziekte en herstel. Ik zal je ondersteunen bij het omgaan met negatieve emoties, trauma’s en stress die verband houden met je medische behandeling. Dit kan onder meer worden gedaan door gesprekken, geleide visualisaties en het vrijmaken van geblokkeerde energie.
 • Pijnverlichting: Medische healing kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak die gepaard gaan met medische behandelingen. Door het balanceren van je energie en het activeren van het zelfhelend vermogen van je lichaam, kunnen pijnklachten verminderen.
 • Versterking van het immuunsysteem: Het immuunsysteem speelt een cruciale rol bij het herstelproces. Ik zal werken aan het versterken van je immuunsysteem door het stimuleren van de natuurlijke afweermechanismen van je lichaam. Dit kan bijdragen aan een verbeterde weerstand en een sneller herstel.
 • Spirituele groei en bewustwording: Medische healing kan ook leiden tot spirituele groei en bewustwording. Het kan je helpen om een diepere verbinding met jezelf en je innerlijke kracht te ervaren. Dit kan leiden tot een beter begrip van je levensdoel, meer innerlijke rust en een gevoel van betekenis.
 • Ondersteuning en advies: Gedurende het traject zal ik je ondersteunen en begeleiden. Ook aanvullend advies over voeding, levensstijl en zelfzorg technieken, die je herstel kunnen bevorderen, is mogelijk.

Het precieze verloop en aantal sessies van het traject kunnen variëren, afhankelijk van je individuele behoeften en situatie. Het is belangrijk om open te communiceren met mij en eventuele vragen of zorgen te bespreken die je hebt.

Maak een afspraak voor een kennismaking of een intake.

Of lees eerst meer over mij en over mijn visie

De kosten worden (deels) vergoed door je aanvullende verzekering (code 24005).

Ontdek de kracht van medische healing

Belangrijk is om te vermelden dat medische healing een aanvulling is op je medische behandeling en geen vervanging ervan. Het werkt samen met de reguliere geneeskunde om je welzijn en herstel te optimaliseren. Het is altijd raadzaam om je behandelend arts op de hoogte te stellen van eventuele complementaire therapieën die je overweegt.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering en extra ondersteuning tijdens je intensieve medische behandeling, kan medische healing een waardevolle aanvulling zijn op je reis naar genezing. Het kan je helpen om veerkrachtig te blijven, je welzijn te vergroten en in balans te komen op alle niveaus van je wezen.