Coaching voor artsen

Voor artsen die hun werk gezonder en integraler willen

Je wilt op een gezonde manier invullen geven aan je werk en onderzoeken hoe je leefstijl of integrative medicine kunt implementeren. Je bent van plan een eigen praktijk op te zetten en hebt hier begeleiding bij nodig. Of je hebt al je eigen leefstijlpraktijk en wilt daarin stappen zetten.

Laat me je coachen als arts naar een bredere en holistische manier van werken.

Ik bied:

Persoonlijk leiderschap voor artsen

Het werk is lonend maar valt je zwaar en je wilt het werk blijven uitvoeren op een manier die bij jou past. Je wilt iets wezenlijks bijdragen aan de wereld, je patiënten, zonder dat jouw gezinsleven of je eigen gezondheid er onder leidt. Je wil een goede privé-werk balans en voldoening ervaren in je werk. Je wilt leefstijl en/of integrative medicine implementeren in je werkende leven maar weet nog niet zo goed ‘hoe’.

Laat mij je coachen naar persoonlijk leiderschap en een werkplek die bij jou past.

In een coach-traject leer je:

 • Vanuit je hoofd zakken in je lijf
 • Vanuit je intuïtie antwoorden vinden
 • Keuzes maken die bij jou passen
 • Meer privé-werk balans creëren
 • Zelfvertrouwen in je werk ervaren
 • Weten waar je staat als arts en als mens
 • Authentiek blijven in je werk
 • Energie overhouden na een dag werk
 • Meer levensvreugde ervaren
 • Vitaal en bezield blijven
 • Van overleven naar leven!

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Loopbaan coachtraject

Je bent klaar om grote stappen te zetten en wilt echt anders gaan werken en leven. Je wilt de coaching gebruiken als investering in een betere toekomst voor jezelf of inzetten vanwege ontslag, ziekte of reorganisatie.

Je bent bereid een jaar lang met jezelf aan de slag te gaan.

Het loopbaan traject:

 • Begeleiding voor een periode van 12 maanden
 • Intake gesprek & 16 individuele coachingsgesprekken van 90 min.
 • Optioneel gesprekken in de buitenlucht of online 
 • 3 groepscoaching voor artsen bij start, midden en einde traject 
 • Ondersteuning per telefoon of mail
 • Online training naar keuze (mind-body, slaapprogramma)
 • Inclusief nazorg 

*Offerte op maat. Veel werkgevers vergoeden coaching ter preventie, bij uitval of bij reïntegratie.

Wil jij stappen zetten in je persoonlijke en professionele leven?

Ik help je graag om een betere prive-werk balans te ervaren. Te voelen welk soort werk het meest passend is voor jou. En de stappen te zetten naar een eigen praktijk.

Het is ook mogelijk het coach-traject te combineren met healingsessies. Mijn ervaring is dat dit zeer helpend kan zijn voor het vergroten van (zelf)vertrouwen en het vergroten van je authenticiteit. Zie ook mijn werkwijze.

Samen kijken we hoeveel sessies er nodig zijn en wanneer het voor jou voldoende is. Ben je helemaal klaar voor de volgende stap? Kies je voor een transformatief jaartraject!

Er zijn diverse opties voor coaching. Je kan kiezen voor steeds 1 uur of voor een intensieve coach-sessie van 3 uur op de Veluwe.

En is er een online mind-body programma voor het beoefenen en aanleren van mind-body technieken. En een slaapprogramma om met slaap aan de slag te gaan met je cliënten.

Of je nu een (loopbaan)coach vraagstuk hebt, je wil ontwikkelen in persoonlijk leiderschap of bezig bent met het opzetten van je eigen praktijk, ik help je graag.


Maak een afspraak voor een intake.

Coaching en het transformatief jaartraject (ofwel: loopbaan premium pakket) worden regelmatig vergoed uit het persoonlijk budget van je werkgever, vraag hiernaar.

Waarom zou ik voor jou als coach kiezen? Wat maakt jouw traject anders?

Niet nog meer praten maar voelen.

In mijn coaching staat vooral voelen centraal. Ik wil dat jij weer het vertrouwen voelt in jezelf en voelt waar jij ten diepste naar verlangt en wilt uitdragen.

Werken vanuit je hart

Ik werk vanuit mijn eigen hart en geef je de uitdaging om hetzelfde te doen. Dat betekent dat ik je uitdaag naar de essentie. Waar in het leven gaat het je ECHT om?

Loslaten

Je bent huisarts of specialist en waarschijnlijk heb je jezelf die identiteit gegeven. Ik weet hoe lastig het is om dat los te laten. Mocht dat een wens zijn van je, kunnen we daar samen naartoe werken.

Integrale visie

Ik begeleid specifiek artsen die integraler willen werken omdat daar mijn hart ligt. Je kunt bij mij dus ook ervaring opdoen hoe het is om op deze manier je praktijk vorm te geven. Laat me je inspireren.

Gebruik maken van rituelen

Rituelen hoe klein of groot ook, kunnen helpen een overgangsfase te verlichten. Ik kan je hierin leuke en speelse oefeningen meegeven die je helpen in deze tijd.

Het verhaal van de klacht

Heb je veel last van (stress)klachten? Ik zie achter de klachten altijd een verhaal wat verteld wil worden. Door weer liefdevol te luisteren naar je lichaam kom je er steeds meer achter wat deze klachten je te vertellen hebben (en ja, dat kan een hele uitdaging zijn!).

Ik help  je hierin. En door deze manier van benadering te ervaren kan je dit ook weer inzetten in je eigen praktijk (een win-win!).

Verder aanvullend onderzoek

Ieder heeft zijn eigen expertise. Ook tijdens coach sessies kan ik mijn intuïtieve voelsprieten gebruiken om met je mee te voelen wat de energie je wilt vertellen. Mijn ervaring is dat het je vertrouwen in de toekomst kan vergroten. En aanmoedigt om grote stappen voorwaarts te zetten.

Referenties

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

“Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!”

E. collega arts over haar healing-sessie:

“Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!”

P.P., 72, over haar traject: 

“Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.”

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

“Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!”

Lena 31, about her experiences with the sessions:

“Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.”

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

“Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!”