Zet oer-geneeskunst in voor jouw transformatie

Voor zorgprofessionals die voelen dat ze van betekenis willen zijn in de transformatie van de zorg

 • Begeleiding door Annemarie Semeijn, bezield arts & mens
 • Gevoel van herkenning
 • Vertrouwen op je eigen innerlijke kompas
 • Ervaren van oer-oude technieken
 • Voelen, ervaren, verwonderen

Zorgprofessionals*

Van harte welkom!

Deze praktijk heeft als primaire doel zorgverleners, jou, te bekrachtigen en begeleiden naar een holistische manier van zorg verlenen, terug naar je innerlijke natuur & gebruik makend van de natuurlijke elementen en energieën! Het vinden van je eigen diep innerlijke wijsheid en je eigen persoonlijk medicijn. 

Om je wat voorbeelden te geven:

 • Je wilt de overstap maken naar een eigen praktijk.
 • Je ervaart veel druk in je werk en wilt anders leren werken, zijn.
 • Je ervaart (chronische) klachten, waardoor je niet het werk kan uitdragen wat je wenst.
 • Je wilt meer in contact komen staan met je eigen emoties, zachter worden.
 • Je leeft voornamelijk in je hoofd.
 • Je hebt een diepe wens om meer vanuit bezieling en flow te werken en leven.
 • Thema’s als dood, ziekten, seksualiteit, lichaamswijsheid en intuïtie vindt je lastig EN je wilt hier wat mee.
 • Je wilt meer vanuit flow, vertrouwen en durf leven.

Samen op ontdekkingstocht door jouw lichaam, voor het vergeten weten. Jouw innerlijke wijsheid en persoonlijk medicijn!

*Ben je geen zorgverlener en spreekt dit je aan? Vanaf maart 2024 start er een healingscirkel in Arnhem als TRY-OUT! Uiteraard zijn zorgverleners en leden van de Tribe net zo welkom.

Oergeneeskunst platform

Visie vanuit het platform

Ieder van ons heeft een diep innerlijk weten & een eigen medicijn, een gift die ligt te wachten om wakker gekust te worden. 

Hoe zou het zijn als we deze potentie in de gezondheidszorg kunnen, mogen & durven in te zetten voor de huidige gezondheidsdilemma’s? 

Veel zorgprofessionals zijn het erover eens dat ‘hoe het nu gaat’ het niet houdbaar is. Wat velen missen is bezieling, de menselijkheid in de zorg & rust, tijd en aandacht voor wat er daadwerkelijk belangrijk is. 

Maar hoe maken we een transitie naar een andere manier van werken? 

Vanuit het platform geloven we dat je alles al in huis hebt en dat het oude systeem ook in jou binnenste leeft. Door jezelf de ruimte te geven om te veranderen, transformeren, zal ook jouw werkomgeving mee transformeren. 

Tribe

De tribe is er voor jou om te ervaren dat je er niet alleen voor staat. En te vertrouwen op jouw innerlijke kompas. 

Zodat je vanuit verstilling en introspectie een krachtige beweging naar buiten kunt maken. 

Klaar om jouw authentieke zelf de wereld in te brengen! En te ervaren dat de mogelijkheden samen eindeloos zijn! 

In de tribe is er ruimte voor eigen initiatieven, co-creatie & is er een uniek aanbod vanuit het team van het platform. Je hebt de mogelijkheid om ook je eigen creaties in te brengen en aan te gaan bieden binnen de tribe zelf. 

1-1 begeleiding

Ik bied kortdurende begeleiding om samen de diepte in te duiken en te onderzoeken wat je belemmert om de stappen te zetten die je wenst/verlangt en voelt vanuit je hart.

Dit doe ik aan de hand van een medicijnwiel-reading en krachtige healingstechnieken, rituelen en/of een ceremonie.

Plan meteen bovenaan een kennismakingsgesprek in voor meer informatie*.

* zeer waarschijnlijk plek na de zomer 2024

Ontdek de kracht van oer-geneeskunst

Extra informatie over de kracht van intuïtief werken & oer-oude wijsheid

Niet nog meer praten maar voelen.

Oergeneeskunst helpt je te her-inneren wat je diep van binnen altijd al hebt geweten. Het doet je letterlijk ontwaken, waardoor je je leven vanuit meerderde, bredere perspectieven kunt bekijken. Dat biedt letterlijk inzicht en overzicht over jouw proces en groei.

Verhalen vertellers.

De mens bestaat uit verhalen, over zichzelf en de ander. Over het leven. De vraag aan jou is: welk verhaal vertel je over jezelf en is dat het verhaal wat je wilt vertellen? Ik help je met het schrijven van een mooier verhaal over jezelf. Zodat jij kunt gaan doen wat de bedoeling is.

Starten met rust voor lichaam en geest

Het is belangrijk om jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Het zelfhelend vermogen, het immuunsysteem en je slaap werken allemaal het best in rust, dat hoef ik jou niet uit te leggen. Toch zie ik dat het systeem van een zorgverlener erg ‘aan’ staat & is het prettig deze weer naar ‘relax’ te kunnen brengen, met technieken. Alleen vanuit die plek kom je bij je eigen intuïtie en innerlijk weten.

Positieve energie

Werken aan jezelf hoeft niet zwaar te zijn; het kan even zwaar zijn maar daarna voel je je ruimer, vrijer en opgeruimder. Zie het als het opruimen van je zolder of kelder; in het begin doet het wat stof opwaaien maar daarna ervaar je ruimte, overzicht en helderheid. De donkere plekken zijn net zo waardevol als de lichte.

Het verhaal van de klacht

Ik geloof sterk dat klachten er zijn met reden. Lessen die wij in het leven willen leren; de flow van het leven beter gaan voelen, ervaren en meekrijgen.

Ik hoor van veel mensen terug dat, ondanks de moeilijke periodes, een ziekte, klachten of symptomen ook een cadeau kan zijn. Omdat het hun leven ten positieve heeft veranderd of omdat ze keuzes hebben gemaakt die ze anders nooit durfde te maken. Wij kunnen gaan kijken naar jouw cadeautjes van de ziekten, de klacht. Als dit voor jou relevant is.

Wounded healers

Veel van de zorgverleners zijn ook wounded healers en dragen lasten van hun vorige generaties (wie niet?). Vele generaties voor ons hebben zware en moeilijke periodes gekend. Oorlog, de kerk, misbruik. Het was er allemaal, maar mocht niet over gesproken worden. Deze verhalen kunnen energetisch worden overgedragen aan de volgende generatie; totdat iemand deze oppakt en heelt. Het kan zijn dat jij dat bent, in jouw familie. Het loslaten, omarmen van zo’n verhaal kan dan helend zijn voor een hele familie-lijn. En jouw transformeren tot wounded healer.

Munay-ki rites.

De munay-ki rites (letterlijk: ik hou van jou) zijn initiaties uit de Andes. Oorspronkelijk werden ze alleen overgedragen van healer op healer maar Alberto Vilolldo heeft deze samen met hen beschikbaar gemaakt voor het grotere publiek. Iedereen kan ze ontvangen, dat is het mooie.

Het zijn energetische zaadjes die iets gaan doen met jouw energie lichaam.

Het is mogelijk de initiaties via het platform te ontvangen. Voor meer informatie zie hier.

Nog vragen?