Healing & coaching vanuit oer-geneeskunst

Voor als je klaar bent voor een vrijer, ruimer en vervullend leven!

 • Traject met een bezield arts gespecialiseerd in oer-geneeskunst
 • Zet je zelfhelend vermogen aan
 • Met humor en lichtheid werken aan verbetering
 • Met oeroude en moderne healingstechnieken vind je balans en heling
 • Niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Doelgroep

Om je een beeld te geven welke doelgroep ik voornamelijk zie, hieronder een paar voorbeelden. Maar voel je vrij, als je een ‘ja’ voelt, om contact met me op te nemen. Juist ook als je niet in een ‘rijtje’ past.

 • Je bent arts, psycholoog of andere zorgprofessional en je voelt je vastzitten in het zorgsysteem, je wilt anders werken en meer vrijheid ervaren.
 • Je ervaart veel (chronische) klachten, bent ziek en voelt je een gevangen van je eigen lijf.
 • Je ervaart emoties als lastig, ingewikkeld en de wereld voelt hierdoor onveilig.
 • Je voelt je een wandelend hoofd, met zware gedachtes die je leven stroperig en serieus maken.
 • Je zit vast in een ‘zo-zo’ baan, een relatie of ervaart veel pijn in de omgang met je familie.
 • Je hebt een diepe wens om meer vanuit bezieling te leven, de flow van je leven te volgen.
 • Je wilt weten wat de dieper liggende oorzaken van je ziekten en/of klachten zijn.
 • Je wilt leren omgaan met thema’s als dood, ziekten, seksualiteit, lichaamswijsheid en intuïtie.
 • Je hebt het gevoel dat je een leven leidt van iemand anders en bent op zoek naar regie over je eigen tijd, ruimte en leven.

Ervaar weer vrije ruimte, expansie, lucht en adem!

Ik ben er voor jou als je het gevoel hebt vast te zitten. Een gevangene te zijn van je eigen leven. Misschien voel je je gevangen in je eigen lichaam vol pijn, klachten en zware emoties. Of vast in je relaties, die keer op keer je kwetsen, pijn doen en je een naar gevoel bezorgen. Het kan ook zijn dat je muurvast zit door financiële zorgen, een 9-5 baan. En jezelf continue vermoeid en lui op de bank treft. Is dit het leven waar je als kind zo naar verlangde? Is dit het volwassen leven? Kan dat niet beter, mooier, vrijer?

Ik weet, voel en geloof dat het mogelijk is om vrijer te leven en ik begeleid je daar graag naar toe.

Ik bied jou, die vastzit in het dagelijkse rompslomp leven, een kans om anders te leven. Dat vraagt moed en doorzettingsvermogen.

 • Moed om te durven kijken wat de natuurlijke stroom is van jouw leven. Zodat alles weer gaat stromen. In energie, vrijheid en levenslust!
 • Doorzettingsvermogen omdat het van je vraagt overtuigingen, patronen, relaties eerlijk te bekijken en te onderzoeken wat omarmt, losgelaten en bevrijdt mag worden. En ja dat vraagt ook pijn aan te durven kijken.

En ik weet echt hoe beangstigend, lastig en moeilijk dat kan zijn. Daar heb ik alle respect voor.

Als je lichamelijke, mentale, emotionele, spirituele klachten ervaart en je loopt met de vraag rond: ‘wat heeft dit nu allemaal te betekenen, wat wil dit mij vertellen/zeggen?’ ‘waarom ben ik nog niet klachten-vrij?’

Dan ben je bij mij bij het juiste adres.

Het is echt een vernieuwende manier van omgaan met klachten, waarbij de uitkomst niet centraal staat maar jouw natuurlijk flow. Die mag weer gaan stromen en dan gaat jouw levensenergie ook weer stromen!

Zweverig? Ik krijg te horen dat het 1 van mijn gaves is om het spirituele heel aards te brengen. Ik sta met twee benen op de grond, heb contact met mijn hart en maak verbinding met het grote mysterie wat ‘het leven’ is. Mijn ervaring is dat mensen zweverig kunnen zijn zodra ze de verbinding met de aarde verliezen. Ik help je graag de verbinding met de natuur, je lijf, je hart en het leven te hervinden.

Het vergeten weten in jezelf weer te her-inneren.

Diverse mogelijkheden voor heling, begeleiding & coaching

Er zijn opties voor verschillende fases van je pad:

1. Je bent in onderzoekende fase

Ben je op onderzoek en twijfel je of dit het is? Wil je vooral zelf aan de slag? Ga dan naar het platform oer-geneeskunst. Daar vind je o.a. mijn podcast met reizen van mijzelf en anderen. Zo kun je beluisteren of deze weg wat voor je is en ontvang je heling op diverse levensthema’s.

2. Je bent er klaar voor! Je wilt graag verder met je proces en meer heling ontvangen.

Ben je bezig met stappen zetten en heb je net dat zetje nodig? Kies dan voor 1-1 begeleiding. Losse sessies of een kort/standaard traject. Om net die steun in de rug te voelen om door te pakken.

Je ontvangt:

 • Intake & Healing-sessies
 • Persoonlijke begeleiding tussendoor via mail of app
 • Gepersonaliseerde meditatie/imaginatie-reis
 • Mogelijkheid tot het ontvangen van enkele rites van de Munay-ki (zie hieronder voor meer informatie hierover)
 • Korting op online en groepsbijeenkomsten vanuit het platform

3. Je hebt intensieve begeleiding nodig om die immens grote stap eindelijk te gaan zetten.

Heb je meer nodig? Sta je op het punt om hele grote keuzes in je leven te maken? En heb je daar intensieve begeleiding bij nodig zodat je eindelijk die stap durft te zetten?

Kies dan voor een transformatie-accelerator traject! Ik ben dan voor een aantal maanden jouw intensieve gids op je pad.

Je ontvangt:

 • Elke week een incheck-moment via voice-message, je deelt hoe het gaat en ontvangt helende woorden die je op koers houden.
 • Maandelijks 1 intensieve sessie
 • Persoonlijke begeleiding tussendoor via mail of app
 • Onbeperkt meedoen met de online en groepsbijeenkomsten die gepland staan die maand (vanuit het oer-geneeskunst platform)
 • Gepersonaliseerde meditatie/imaginatie-reizen
 • De Munay-ki rites (deels of compleet, afhankelijk van de duur van je traject)

Plan meteen bovenaan een kennismakingsgesprek in voor meer informatie.

Maak een afspraak voor een kennismaking of een intake.

Of lees eerst meer over mij en over mijn visie

De kosten worden (deels) vergoed door je aanvullende verzekering (code 24005).

Ontdek de kracht van oer-geneeskunst

Waarom zou dit mij wel helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd…

Niet nog meer praten maar voelen.

Oer-geneeskunst helpt je te her-inneren wat je diep van binnen altijd al hebt geweten. Het doet je letterlijk ontwaken, waardoor je je leven vanuit meerderde, bredere perspectieven kunt bekijken. Dat biedt letterlijk ruimte en rust.

Verhalen vertellers.

De mens bestaat uit verhalen, over zichzelf en de ander. Over het leven. De vraag aan jou is: welk verhaal vertel je over jezelf en is dat het verhaal wat je wilt vertellen? Ik help je met het schrijven van een mooier verhaal over jezelf.

Starten met rust voor lichaam en geest

Het is belangrijk om jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Het zelfhelend vermogen, het immuunsysteem en je slaap werken allemaal het best in rust. Ik kan daar vanuit mijn medische achtergrond, maar ook energetisch veel in aanreiken.

Positieve energie

Werken aan jezelf hoeft niet zwaar te zijn; het kan even zwaar zijn maar daarna voel je je ruimer, vrijer en opgeruimder. Zie het als het opruimen van je zolder of kelder; in het begin doet het wat stof opwaaien maar daarna ervaar je ruimte, overzicht en helderheid.

Het verhaal van de klacht

Ik geloof sterk dat klachten er zijn met reden. Lessen die wij in het leven willen leren; de flow van het leven beter gaan voelen, ervaren en meekrijgen.

Ik hoor van veel mensen terug dat, ondanks de moeilijke periodes, een ziekte, klachten of symptomen ook een cadeau kan zijn. Omdat het hun leven ten positieve heeft veranderd of omdat ze keuzes hebben gemaakt die ze anders nooit durfde te maken. Wij kunnen gaan kijken naar jouw cadeautjes van de ziekten, de klacht.

Familie systemen meenemen

Vele generaties voor ons hebben zware en moeilijke periodes gekend. Oorlog, de kerk, misbruik. Het was er allemaal, maar mocht niet over gesproken worden. Deze verhalen kunnen energetisch worden overgedragen aan de volgende generatie; totdat iemand deze oppakt en heelt. Het kan zijn dat jij dat bent, in jouw familie. Het loslaten, omarmen van zo’n verhaal kan dan helend zijn voor een hele familie-lijn.

Munay-ki rites.

De munay-ki rites (letterlijk: ik hou van jou) zijn initiaties uit de Andes. Oorspronkelijk werden ze alleen overgedragen van healer op healer maar Alberto Vilolldo heeft deze samen met hen beschikbaar gemaakt voor het grotere publiek. Iedereen kan ze ontvangen, dat is het mooie.

Het zijn energetische zaadjes die iets gaan doen met jouw energie lichaam.

Als de tijd daar is, word ik uitgenodigd om deze over te dragen aan jou in een sessie. Dit versnelt jouw proces immens.

Verder aanvullend onderzoek

Ik doe geen bloedonderzoek of ander aanvullend onderzoek. Ik ben bekwaam in het energetisch meevoelen met jouw systeem. Ik kan me afstemmen op verschillende energieën, die jouw proces kunnen ondersteunen.

Nog vragen?