Healing & coaching vanuit oergeneeskunst

Voor als je klaar bent voor een vrijer, ruimer en vervullend leven!

 • Traject met een bezield arts gespecialiseerd in oer-geneeskunst
 • Zet je zelfhelend vermogen aan
 • Met humor en lichtheid werken aan verbetering
 • Met oeroude en moderne healingstechnieken vind je balans en heling
 • Niet nòg meer praten, maar voelen en tot rust komen

Doelgroep

Deze praktijk is er voor degenen die opnieuw voluit willen leven, bereid zijn hun schaduwkanten te onderzoeken en de fluisteringen van hun ziel willen volgen.

Om een idee te geven van mijn voornaamste doelgroep, hier zijn enkele voorbeelden. Voel je vrij om contact op te nemen, ook als je niet direct in een ‘hokje’ past:

 • Ben je een arts, psycholoog of andere zorgprofessional die vastzit in het zorgsysteem en verlangt naar een nieuwe, vrije manier van werken?
 • Ervaar je (chronische) klachten, voel je je gevangen in je eigen lichaam?
 • Zijn emoties voor jou lastig en voelt de wereld hierdoor onveilig?
 • Voel je je een wandelend hoofd, verzwaard door gedachten die je leven stroperig en serieus maken?
 • Zit je vast in een ‘zo-zo’ baan, een relatie of ervaar je veel pijn in de omgang met je familie?
 • Heb je een diepe wens om vanuit bezieling te leven en de flow van je leven te volgen?
 • Wil je begrijpen wat de dieper liggende oorzaken zijn van je ziekten en/of klachten?
 • Wil je leren omgaan met thema’s als dood, ziekten, seksualiteit, lichaamswijsheid en intuïtie?
 • Heb je het gevoel dat je een leven leidt dat niet van jou is en zoek je regie over je eigen tijd, ruimte en leven?

Als jij het gevoel hebt vast te zitten, een gevangene van je eigen leven te zijn, of je nu vastzit in je lichaam vol pijn, klachten en zware emoties, of vastzit in relaties, financiële zorgen, een 9-5 baan, ben ik er voor jou.

Ik bied jou, die verstrikt zit in het alledaagse, de kans om anders te leven. En dat vraagt moed en doorzettingsvermogen.

Moed om te kijken naar de natuurlijke stroom van jouw leven, zodat alles weer gaat stromen: energie, vrijheid en levenslust!

Doorzettingsvermogen omdat het van je vraagt overtuigingen, patronen, relaties eerlijk te bekijken en te onderzoeken wat omarmd, losgelaten en bevrijd mag worden. Ja, dat vraagt ook pijn onder ogen zien, en ik begrijp hoe beangstigend dat kan zijn. Daar heb ik alle respect voor.

Als je lichamelijke, mentale, emotionele, spirituele klachten hebt en je loopt met vragen rond als ‘Wat heeft dit te betekenen? Waarom ben ik nog niet klachten-vrij?’ dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Het is een vernieuwende manier van omgaan met klachten, waarbij niet de uitkomst centraal staat, maar jouw natuurlijke flow. Laat jouw levensenergie weer stromen!

En zweverig? Mensen vertellen mij dat een van mijn gaven is om het spirituele heel aards te brengen. Ik sta met beide benen op de grond, in contact met mijn hart en maak verbinding met het grote mysterie dat ‘het leven’ is. Mijn ervaring is dat mensen zweverig kunnen zijn zodra ze de verbinding met de aarde verliezen. Ik help je graag de verbinding met de natuur, je lijf, je hart en het leven te herstellen.

Herinner het vergeten weten in jezelf weer, welkom!

Diverse mogelijkheden voor heling, begeleiding & coaching

Er zijn opties voor verschillende fases van je pad:

Onderzoekend

Als je momenteel in de onderzoeksfase zit en twijfelt of dit het juiste pad is voor jou, wil je wellicht zelf aan de slag gaan. Bezoek dan het platform Oer-Geneeskunst. Daar vind je onder andere mijn podcast, waarin ik mijn eigen reis en die van anderen deel. Hierdoor krijg je een inkijkje in deze weg en ontvang je heling op verschillende levensgebieden.

Ook kan het platform er voor jouw zijn als je een helende community zoekt met gelijkgestemden zorgprofessionals & geïnteresseerden.

2. Je bent er klaar voor!

Ben je bezig met stappen zetten en heb je net dat zetje nodig? Kies dan voor 1-1 begeleiding. Als je voelt dat je klaar bent voor de volgende fase in jouw proces en meer heling wilt ontvangen, ben je op de juiste plek.

Misschien ben je al stappen aan het zetten en heb je net dat extra duwtje nodig. In dat geval is 1-1 begeleiding iets voor jou. Kies uit losse sessies of een kort/standaard traject om die extra steun te voelen en door te kunnen pakken.

Plan meteen bovenaan een kennismakingsgesprek in voor meer informatie.

Ontdek de kracht van oer-geneeskunst

Waarom zou dit mij wel helpen? Ik heb al zo veel geprobeerd…

Niet nog meer praten maar voelen.

Oergeneeskunst helpt je te her-inneren wat je diep van binnen altijd al hebt geweten. Het doet je letterlijk ontwaken, waardoor je je leven vanuit meerderde, bredere perspectieven kunt bekijken. Dat biedt letterlijk ruimte en rust.

Verhalen vertellers.

De mens bestaat uit verhalen, over zichzelf en de ander. Over het leven. De vraag aan jou is: welk verhaal vertel je over jezelf en is dat het verhaal wat je wilt vertellen? Ik help je met het schrijven van een mooier verhaal over jezelf.

Starten met rust voor lichaam en geest

Het is belangrijk om jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Het zelfhelend vermogen, het immuunsysteem en je slaap werken allemaal het best in rust. Ik kan daar vanuit mijn medische achtergrond, maar ook energetisch veel in aanreiken.

Positieve energie

Werken aan jezelf hoeft niet zwaar te zijn; het kan even zwaar zijn maar daarna voel je je ruimer, vrijer en opgeruimder. Zie het als het opruimen van je zolder of kelder; in het begin doet het wat stof opwaaien maar daarna ervaar je ruimte, overzicht en helderheid.

Het verhaal van de klacht

Ik geloof sterk dat klachten er zijn met reden. Lessen die wij in het leven willen leren; de flow van het leven beter gaan voelen, ervaren en meekrijgen.

Ik hoor van veel mensen terug dat, ondanks de moeilijke periodes, een ziekte, klachten of symptomen ook een cadeau kan zijn. Omdat het hun leven ten positieve heeft veranderd of omdat ze keuzes hebben gemaakt die ze anders nooit durfde te maken. Wij kunnen gaan kijken naar jouw cadeautjes van de ziekten, de klacht.

Familie systemen meenemen

Vele generaties voor ons hebben zware en moeilijke periodes gekend. Oorlog, de kerk, misbruik. Het was er allemaal, maar mocht niet over gesproken worden. Deze verhalen kunnen energetisch worden overgedragen aan de volgende generatie; totdat iemand deze oppakt en heelt. Het kan zijn dat jij dat bent, in jouw familie. Het loslaten, omarmen van zo’n verhaal kan dan helend zijn voor een hele familie-lijn.

Munay-ki rites.

De munay-ki rites (letterlijk: ik hou van jou) zijn initiaties uit de Andes. Oorspronkelijk werden ze alleen overgedragen van healer op healer maar Alberto Vilolldo heeft deze samen met hen beschikbaar gemaakt voor het grotere publiek. Iedereen kan ze ontvangen, dat is het mooie.

Het zijn energetische zaadjes die iets gaan doen met jouw energie lichaam.

Als de tijd daar is, word ik uitgenodigd om deze over te dragen aan jou in een sessie. Dit versnelt jouw proces immens.

Verder aanvullend onderzoek

Ik doe geen bloedonderzoek of ander aanvullend onderzoek. Ik ben bekwaam in het energetisch meevoelen met jouw systeem. Ik kan me afstemmen op verschillende energieën, die jouw proces kunnen ondersteunen.

Nog vragen?