In balans

Het vertrouwen uit jezelf halen

Dit is voor jou als je verlangt naar

 • Bevestiging en waardering uit jezelf halen
 • Grenzen voelen en aangeven
 • Je vrouwelijke en mannelijke kanten omarmen en integreren
 • Heling

Herken je dit?

Je let meer op wat anderen van je vinden dan wat je er zelf van vindt. Je voelt je onzeker en dat beheerst je gedrag. Je wilt steeds de beste zijn, presteren maar niks lijkt je tevreden te stellen.

Je voelt je gespannen en angstig als je alleen bent en dat probeer je dan ook te vermijden.

Of je hebt moeite met grenzen stellen, voelt je snel overprikkeld, vermoeid. Alles lijkt versterkt bij je binnen te komen en je kan je goed inleven bij anderen. Je weet niet goed wat van jou is en wat van de ander. Je mist een ‘ik’ anker. Dat put je uit.

Deze signalen zijn een teken van disbalans in jezelf. Een disbalans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Laat me je helpen de balans weer te herstellen. Je hebt keuze uit een 1-1 traject, vrouwencirkels of een online slaapprogramma (aangezien slapen 1 van de eerste tekenen is van disbalans).

In balans

Wist je dat iedereen zowel een mannelijke als een vrouwelijke kant in zichzelf heeft? En dat disbalans in deze energie-en kan zorgen voor disbalans in jezelf?

Ik leer je hier graag meer over in een traject.

In een traject leer je:

 • Contact maken met jezelf
 • Balans vinden in je mannelijke en vrouwelijke kant
 • Van binnen naar buiten leven ipv andersom
 • (micro)trauma, patronen en overtuigingen loslaten uit je lichaam
 • Meer lichtheid, liefde en acceptatie ervaren

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Vrouwencirkels

Speciaal voor vrouwen bied ik vrouwencirkels aan.

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst waar vrouwen bijeen komen om ervaringen uit te wisselen en te delen. Dit is een oeroude traditie die weer in ere wordt hersteld.

Het is een moment om uit te rusten, je te verbinden met de vrouwelijke kracht en wijsheid te delen.

Deze cirkel is zeker iets voor je als:

 • Je mannelijke kant de overhand heeft (daadkrachtig, stoer, denkend) en je graag wilt verzachten en je vrouwelijke kant wilt her-ontdekken
 • Je mannelijke kant bijna niet aanwezig is waardoor je je grenzeloos en stuurloos voelt. Je kan meer stevigheid gebruiken.

Wil je meedoen? Kijk dan in mijn agenda voor de mogelijkheden.

Online slaapprogramma

Wist je dat slapen 1 van de eerste signalen kan zijn van disbalans? En dat hoe je omgaat met slaapproblemen ook iets zegt over hoe je omgaat met problemen in het algemeen?

Je kan veel leren over jezelf door dit online programma te volgen met als focus slapen en bewustzijnsgroei.

Je leert:

 • Leefstijladviezen rondom slapen
 • Yin-yang balans
 • Ontspanning vinden voor beter slapen
 • Oorzaken van slecht slapen

Maar ook:

 • HOE ben je met dit programma aan de slag gegaan
 • en WAT zegt dat over jou en jouw manier van omgaan met problemen

Een speels online programma die je meeneemt op een slaapwekkend avontuur. Die je niet alleen beter leert slapen maar ook wat leert over jezelf!

Je ontvangt 10 modules die je in eigen tempo kunt doorlopen. Heb je een module afgerond dan ontvang je de volgende module.

Nu deze periode €55,5 (ipv €155,5)

Is dit iets voor jou?

Wil jij meer in balans zijn?


Maak een afspraak voor een intake.

Of plan een kennismakingsgesprek.


Neem contact op via het Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en mijn visie.

Referenties

N. over lief-lijf dag:

Ik vond het een hele fijne dag. Ik was samen met een vriendin en we gingen opgeladen en verbonden weer naar huis terug. Voor mij was dit weer een grote stap.

Nogmaals heel erg bedankt.

Geweldig wat je allemaal doet en organiseert, zo belangrijk voor deze nieuwe tijd!

Liesbeth, over healing sessie:

Wat een fijne (emotionele) maar toch zo nodige healing was dat vorige week met jou. Ik kijk er met warmte op terug. De boosheid voel ik niet meer. Ik was ontzettend moe en heb veel geslapen. In die dagen was ik nog wel neerslachtig en kwam er ook nog wat verdriet vrij.

Sinds gisteren kan ik weer vooruit om mijn administratie op te pakken. Er is een soort acceptatie voor in de plaats gekomen. Geen gevoel meer van onrecht.

Ontzettend bedankt dat je mij hebt begeleid in mijn proces. Ik kijk er warm op terug.

E. collega arts over haar healing-sessie:

Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!

P.P., 72, over haar traject: 

Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!

Lena 31, about her experiences with the sessions:

Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!