Mind-body training

Op onderzoek gebaseerde technieken

De Mind-Body training (eq mind-body skills group) biedt een krachtige en effectieve combinatie, van op onderzoek gebaseerde, mind-body technieken om je te helpen omgaan met veranderingen in het leven, stress en ziekte.

Mind-Body training is in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld door de oprichter en directeur van CMBM, James S Gordon, MD.

ervaringsgericht 

De bijeenkomsten zijn zeer ervaringsgericht en integreren technieken zoals meditatie, geleide beeldspraak, autogene training, ademwerk, beweging, zelfexpressie en andere benaderingen in een ondersteunende omgeving.

Zelfreflectie

Bij de mind-body training ben je getuige van zowel je eigen als andermans emoties en ervaringen. Dit geeft een verdieping in het leren kennen van jezelf. 

Het delen en verbinden met anderen is een prachtige leer- en groeiomgeving die je eigen en gezamenlijke welzijn ondersteunt.

Kleine groepen

De groepen zijn klein, met maximaal 10 personen. 

De bijeenkomsten zijn op een vaste dag en tijd voor 5 sessies, elk voor 1-2 uur.

Deze bijeenkomsten helpt je om de mind-body vaardigheden te integreren in je leven met de steun van een groep. 

Je zult in staat zijn om wat je hebt geleerd onmiddellijk te integreren in je dagelijks leven, waardoor je je zelfzorg maximaliseert en je succesvoller met stress kunt omgaan.

CMBM-model heeft al 30 jaar ervaring 

Je oefent dezelfde mind-body technieken die 'the centre for mind-body-medicine' al bijna 30 jaar met honderdduizenden mensen over de hele wereld gebruikt. 

In-house training

Stuur me een bericht. Op verzoek zijn er korte en langere trainingen mogelijk.