Emotionele vrijheid

Leven voorbij angst, somberheid en boosheid

Dit is voor jou als je verlangt naar

  • Een diepere connectie met jezelf en je emoties
  • Zelfacceptatie voor wie je werkelijk bent
  • puurheid & authenticiteit in jezelf, je relaties en werk
  • Heling

Herken jij dit? Je worstel met angsten, voelt je anders. Je hebt moeite om volledig jezelf te zijn en dat maakt je somber.

Je voelt je gespleten tussen twee werelden. Die van spiritualiteit en het aardse. Het onbegrip van anderen om je heen maakt je boos.

Of je voelt dat (micro)trauma, oude pijn en patronen er steeds weer voor zorgen dat je moeite hebt met het uiten van verdriet, angst of boosheid. Dit wil je anders.

Je wilt pure jezelf zijn, je emoties kunnen doorvoelen en helen. Laat met je helpen door middel van healingsessies & lief-lijfdagen.

Emotionele vrijheid

Wist je dat je eerst door de lastige emoties heen moet om volledig te kunnen genieten?

Ik leer je hier graag meer over, zodat je beter begrijpt hoe je emoties kunt herkennen, erkennen, doorvoelen en doorleven.

Dat zal je bevrijden.

In een traject leer je:

  • Contact maken met je emoties
  • Vergroten van je bewustzijn
  • (micro)trauma, oud zeer & patronen loslaten uit je lichaam
  • Meer lichtheid, liefde en acceptatie ervaren

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Lief-lijfdagen

In deze dagworkshop maken we, aan de hand van je klachten, vraagstuk of intentie van deelname, een reis door je lichaam, je emoties en je eigen wijsheid. We doen dit via dans, lichaamswerk, meditatie, ‘sharing’, zelf-onderzoek, een drum-reis en (eventueel) aanraking.

Waarom deze lief-lijfdag?
Allemaal onderdrukken we regelmatig emoties of het goed luisteren naar het fluisteren van je lichaam. Dit kan leiden tot disbalans en uiteindelijk tot (chronische) klachten.

In mijn praktijk kom ik regelmatig dezelfde vraagstukken tegen, die we dan 1-1 behandelen. Ik hoor dan terug dat het helingsproces eenzaam of zwaar voelt, door weinig begrip en steun vanuit sociale kring. Ervaar jij dat ook zo?
Wat ik het mooie vind aan het werken met een groep is dat thema’s gezamenlijk worden besproken en beleefd en het proces daardoor lichter, draaglijker en minder eenzaam voelt.

De methodes die ik je aanreik kun je weer toepassen in je dagelijks leven en je kunt in contact blijven met leden van de groep als dat zo ontstaat.

Doelgroep
Deze dag staat open voor iedereen die al wat ervaring met meditatie en/of innerlijk werk heeft.

Groepsgrootte
Ik werk met 4-10 deelnemers. Door de kleine groepen is er veel aandacht en tijd voor jou.

Begeleiding
Annemarie (proces begeleidster) & Margriet (catering en ondersteuning)
annemarie@compazzi.nl

Je wordt volledig verzorgd deze dag. Er is voeding voor lichaam en geest. Er is een biologische lunch, lekkers voor tussendoor. Water & thee.

Je kan je hier aanmelden.

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil jij leven vanuit emotionele vrijheid?


Maak een afspraak voor een intake.

Of plan een kennismakingsgesprek.


Neem contact op via het Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en mijn visie.

Referenties

N. over lief-lijf dag:

Ik vond het een hele fijne dag. Ik was samen met een vriendin en we gingen opgeladen en verbonden weer naar huis terug. Voor mij was dit weer een grote stap.

Nogmaals heel erg bedankt.

Geweldig wat je allemaal doet en organiseert, zo belangrijk voor deze nieuwe tijd!

Liesbeth, over healing sessie:

Wat een fijne (emotionele) maar toch zo nodige healing was dat vorige week met jou. Ik kijk er met warmte op terug. De boosheid voel ik niet meer. Ik was ontzettend moe en heb veel geslapen. In die dagen was ik nog wel neerslachtig en kwam er ook nog wat verdriet vrij.

Sinds gisteren kan ik weer vooruit om mijn administratie op te pakken. Er is een soort acceptatie voor in de plaats gekomen. Geen gevoel meer van onrecht.

Ontzettend bedankt dat je mij hebt begeleid in mijn proces. Ik kijk er warm op terug.

E. collega arts over haar healing-sessie:

Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!

P.P., 72, over haar traject: 

Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!

Lena 31, about her experiences with the sessions:

Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!