Coaching

Op jouw manier invulling geven aan je praktijk en je leven

 • TRAJECT MET EEN BEZIELD ARTS GESPECIALISEERD IN MIND-BODY-MEDICINE & HEALING
 • ZET JE ZELFHELEND VERMOGEN AAN
 • MET HUMOR EN LICHTHEID WERKEN AAN VERBETERING
 • MET OEROUDE EN MODERNE TECHNIEKEN VIND JE BALANS EN HELING
 • NIET NÒG MEER PRATEN, MAAR VOELEN EN TOT RUST KOMEN


Als zorgprofessional sta je dagelijks voor uitdagingen binnen het huidige systeem, met zijn regels en protocollen. Maar diep van binnen verlang je naar een andere aanpak, een manier om vanuit je hart te werken en de zorg te bieden die je echt wilt.

Het traject is speciaal ontworpen voor zorg-professionals zoals jij die willen werken vanuit bezieling, hun hart willen volgen en hun authentieke kracht willen benutten. Dit traject biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt groeien, ontwikkelen en je eigen pad kunt volgen.

Je hebt interesse om Integrative Medicine, leefstijl, mind-body-medicine en/of energy medicine aan te bieden aan je patiënten/cliënten in je eigen praktijk of werkplek. Je wilt een verschil maken en een holistische benadering implementeren die verder gaat dan de traditionele medische protocollen.

Laat mij je begeleiden en coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap en het vormgeven van je praktijk of werk. Samen kunnen we werken aan een benadering die jou in staat stelt om vanuit je hart te werken, je eigen unieke pad te volgen en de zorg te bieden waar jij in gelooft.

Tijdens onze coachingssessies kunnen we samen werken aan:

 • Ontdekken van je passie en levensdoel: Samen kunnen we onderzoeken wat jouw diepste drijfveren en verlangens zijn in je werk als zorgprofessional. We zullen verkennen wat jouw unieke passies en talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten om meer voldoening en betekenis te ervaren.
 • Zelfbewustzijn en zelfreflectie: We zullen werken aan het vergroten van je zelfbewustzijn en het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf, je waarden, overtuigingen en gedragspatronen. Dit stelt je in staat om bewuste keuzes te maken en in lijn te handelen met je authentieke zelf.
 • Versterken van intuïtie en innerlijke leiding: We zullen verkennen hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en innerlijke leiding in je werk als zorgprofessional. Dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen, het herkennen van kansen en het creëren van een meer vloeiende en authentieke werkstijl.
 • Het creëren van een werkomgeving in lijn met je waarden: We zullen kijken naar hoe je jouw werkpraktijk kunt afstemmen op je persoonlijke waarden en authenticiteit. Dit kan betrekking hebben op aspecten zoals samenwerking, communicatie, balans tussen werk en privé, en het creëren van een ondersteunende en inspirerende werkomgeving.
 • Zelfzorg en welzijn: We zullen aandacht besteden aan zelfzorg en het bevorderen van jouw welzijn als zorgprofessional. Dit omvat het ontwikkelen van gezonde grenzen, het implementeren van zelfzorgpraktijken en het vinden van balans tussen zorg voor anderen en zorg voor jezelf.

Als coach, arts én healer bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrijuit kunt spreken en reflecteren. Ik zal je uitdagen, inspireren en begeleiden bij elke stap op jouw weg naar persoonlijk leiderschap en vervulling in jouw praktijk.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jouw weg naar succes en vervulling als zorgprofessional verkennen.

Coachtrajecten werken vanuit bezieling

Het coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning bij het versterken van hun verbinding met bezieling, het leiden vanuit het hart en het tot uiting brengen van hun authentieke kracht in hun werk en leven.

Traject 1: Werken vanuit Bezieling (1 intake & 4 coachsessies)

 • Intake (60 minuten): Tijdens deze uitgebreide kennismaking bespreken we jouw persoonlijke achtergrond, huidige situatie en de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt als zorgprofessional. We verkennen jouw verlangen om vanuit bezieling te werken, je hart te volgen en je authentieke kracht te laten stralen. We identificeren de gebieden waarin je graag meer bezieling en authenticiteit wilt ervaren in je werk en leven.
 • 4 coachsessies (60 minuten per sessie): In deze sessies richten we ons op het versterken van jouw verbinding met bezieling, het leiden vanuit het hart en het tot uiting brengen van je authentieke kracht als zorgprofessional. We behandelen onderwerpen zoals het ontdekken van jouw passie en levensdoel, het cultiveren van zelfbewustzijn en zelfcompassie, het ontwikkelen van intuïtie en het creëren van een werkomgeving die in lijn is met jouw waarden en authentieke zelf.

Traject 2: Werken vanuit Bezieling en Healing (1 intake, 5 coachsessies + 2 healingsessies)

 • Intake (60 minuten): Tijdens deze uitgebreide kennismaking bespreken we jouw persoonlijke achtergrond, huidige situatie en de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt als zorgprofessional. We verkennen jouw verlangen om vanuit bezieling te werken, je hart te volgen en je authentieke kracht te laten stralen. We identificeren de gebieden waarin je graag meer bezieling en authenticiteit wilt ervaren in je werk en leven.
 • 5 coachsessies (60 minuten per sessie): In deze sessies richten we ons op het versterken van jouw verbinding met bezieling, het leiden vanuit het hart en het tot uiting brengen van je authentieke kracht als zorgprofessional, zoals beschreven in Traject 1.
 • Daarnaast worden er 2 healingsessies van 90 minuten toegevoegd om energetisch werk te integreren in het traject. Deze healingsessies zijn gericht op het bevorderen van jouw innerlijke balans, het loslaten van blokkades en het versterken van jouw verbinding met bezieling en authenticiteit.

Beide trajecten bieden een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt groeien en bloeien vanuit bezieling, je hart en je authentieke kracht als zorgprofessional. Door middel van coaching en indien gewenst energetisch werk, zul je in staat zijn om jouw verbinding met bezieling te verdiepen, leiderschap vanuit het hart te ontwikkelen en op authentieke wijze invulling te geven aan je werk en leven als zorgprofessional.

Wil jij aan de slag?!

Wil jij als zorgprofessional jouw persoonlijk leiderschap versterken, je praktijk vormgeven vanuit je hart en een holistische benadering implementeren? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan coachen op jouw weg naar succes en vervulling in de zorg. Samen kunnen we jouw persoonlijke leiderschapstraject vormgeven en de zorg bieden waar jij in gelooft. Bereid je voor op een transformatie!


Neem contact op via het Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en mijn visie.

Coaching wordt regelmatig vergoed uit het persoonlijk budget van je werkgever, vraag hiernaar. 

Referenties

E. collega arts over haar healing-sessie:

Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!

Liesbeth, over healing sessie:

Wat een fijne (emotionele) maar toch zo nodige healing was dat vorige week met jou. Ik kijk er met warmte op terug. De boosheid voel ik niet meer. Ik was ontzettend moe en heb veel geslapen. In die dagen was ik nog wel neerslachtig en kwam er ook nog wat verdriet vrij.

Sinds gisteren kan ik weer vooruit om mijn administratie op te pakken. Er is een soort acceptatie voor in de plaats gekomen. Geen gevoel meer van onrecht.

Ontzettend bedankt dat je mij hebt begeleid in mijn proces. Ik kijk er warm op terug.

Simonia, 30, over haar traject:

Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!

P.P., 72, over haar traject: 

Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!

Lena 31, about her experiences with the sessions:

Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Healing op de heide: 

Heel erg Bedankt!! Het was heel fijn op de heide!! Bedankt voor je lieve zorg en energie!

Dank je wel voor alles wat je voor me hebt gedaan. De sessies waren heel bijzonder. Warme groeten.