Coaching

Op jouw manier invulling geven aan je praktijk en je leven

 • TRAJECT MET EEN BEZIELD ARTS GESPECIALISEERD IN MIND-BODY-MEDICINE & HEALING
 • ZET JE ZELFHELEND VERMOGEN AAN
 • MET HUMOR EN LICHTHEID WERKEN AAN VERBETERING
 • MET OEROUDE EN MODERNE TECHNIEKEN VIND JE BALANS EN HELING
 • NIET NÒG MEER PRATEN, MAAR VOELEN EN TOT RUST KOMEN

Het pad van de zorgprofessional kan intensief en zwaar zijn. Als arts weet ik wat voor uitdaging het kan zijn om je leven in balans te leven en met plezier je eigen praktijk op te zetten en te runnen. Daarom bied ik speciaal voor jou een traject persoonlijk leiderschap en als aanvulling groepscoaching op de heide.

Wil je je meer verdiepen in mind-body-medicine en healing? Kijk hier voor mijn mind-body-medicine trainingen en ervaringsdagen.

Persoonlijk leiderschap

Het werk is lonend maar valt je zwaar en je wilt het werk blijven uitvoeren op een manier die bij jou past. Je wilt iets wezenlijks bijdragen aan de wereld, je patiënten, zonder dat jouw gezinsleven of je eigen gezondheid er onder leidt. Je wil een goede prive-werk balans en voldoening ervaren in je werk. Laat mij je coachen naar persoonlijk leiderschap.

In het traject leer je:

 • Dichtbij jezelf te blijven in moeilijke werksituaties
 • Keuzes maken die bij jou passen
 • Meer prive-werk balans creëren
 • Carrierekeuzes maken 
 • Zelfvertrouwen in je werk ervaren
 • Weten waar je staat als arts en als mens
 • Authentiek blijven in je werk
 • Energie overhouden na een dag werk 
 • Meer levensvreugde ervaren 
 • Vitaal en bezield blijven

Het traject omvat:

 • 1 intensieve sessie van 3 uur
 • 6 sessies van 1 uur of 4 van 1,5 uur

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Groepscoaching op de heide

Tijdens een groepscoaching gaan we met elkaar de heide op en onderzoeken we gezamenlijk je vraagstuk. Waar loop je in vast? Aan de hand van opstellingen komen we tot antwoorden en inzichten. Iedere opstelling brengt de andere deelnemers ook altijd iets. Zo ondersteunen we mekaar!

Op een heide dag kun je:

 • Verstillen en tot rust komen
 • Kracht voelen in jezelf en van de groep
 • Keuzes onderzoeken
 • Stappen en intenties uitspreken
 • Gesteund voelen
 • Groepsgevoel ervaren
 • Plezier hebben!

Wat ontvang je?

 • 1 groepscoaching van 3 uur op de heide inclusief lunch achteraf (reken in totaal op 4 uur).

Ga naar mijn agenda voor data. Wil je met je eigen intervisie of club collega’s de heide op? Dat kan ook. Neem contact met me op.

Klik hier om je aan te melden.

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Coaching voor artsen van de Academy for Integrative Medicine & Mind-body-medicine opleiding

Je bent bezig met verdieping door middel van een opleiding bij de AIM of de mind-body-medicine opleiding bij de SIM. Je hebt een vraag waar je zelf niet goed het antwoord op vindt, zoekt manieren om integraler te werken of je wilt handvatten om je eigen praktijk te starten.

Laat mij je coachen naar innovatieve manieren van heling/genezing, een werkvorm die bij jou past en veerkrachtiger leven.

Je leert:

 • Diepgaand inzicht over jouw waarden, wensen & verlangens
 • Mind-body technieken ervaren en gebruiken in je eigen leven & werk
 • Praktische handvatten voor het opstarten van je praktijk (indien gewenst)

Wat het inhoudt:

AIM-module tijdens verdiepingsjaar:

 • 2 coach-sessies van 1 uur (vergoeding vanuit de opleiding)

Mind-body-medicine module:

 • 3 coach-sessies van 1,5 uur

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking. Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding is een loopbaantraject bespreekbaar.

Wil jij werken vanuit helerschap?

Of je nu een coachvraagstuk hebt, je wil ontwikkelen in persoonlijk leiderschap of bezig bent met het opzetten van je eigen praktijk, ik help je graag. 


Maak een afspraak voor een intake, deze duurt 1,5 uur en kan in mijn praktijk of op de heide.

Of plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Neem contact op via het Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en mijn visie.

Coaching wordt regelmatig vergoed uit het persoonlijk budget van je werkgever, vraag hiernaar. 

Referenties

E. collega arts over haar healing-sessie:

Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!

Liesbeth, over healing sessie:

Wat een fijne (emotionele) maar toch zo nodige healing was dat vorige week met jou. Ik kijk er met warmte op terug. De boosheid voel ik niet meer. Ik was ontzettend moe en heb veel geslapen. In die dagen was ik nog wel neerslachtig en kwam er ook nog wat verdriet vrij.

Sinds gisteren kan ik weer vooruit om mijn administratie op te pakken. Er is een soort acceptatie voor in de plaats gekomen. Geen gevoel meer van onrecht.

Ontzettend bedankt dat je mij hebt begeleid in mijn proces. Ik kijk er warm op terug.

Simonia, 30, over haar traject:

Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!

P.P., 72, over haar traject: 

Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!

Lena 31, about her experiences with the sessions:

Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Healing op de heide: 

Heel erg Bedankt!! Het was heel fijn op de heide!! Bedankt voor je lieve zorg en energie!

Dank je wel voor alles wat je voor me hebt gedaan. De sessies waren heel bijzonder. Warme groeten.