Bewuste zorgprofessional

Bezield werken vanuit je hart

Dit is voor jou als je verlangt naar

 • bezieling in je werk
 • puurheid en authenticiteit uitdragen
 • zingeving, vreugde en vitaliteit op je werk
 • een nieuw bewustzijn op werkniveau

Herken je dit? Je loopt vast in je werk. Je had het anders voorgesteld en zoekt naar een manier om vanuit je hart te blijven werken. Het systeem waarin je zit, de regels en protocollen putten je uit. En je wilt het anders. Je weet niet goed hoe. Laat me je coachen naar bezield werken vanuit je hart.

Coaching voor zorg-professionals

Wees welkom voor een traject bij mij om via lichaamsbewustzijn en emoties antwoorden te vinden op vragen die je niet beantwoord krijgt. Waar je keuze-stress ervaart of angst.

Ik coach je vanuit compassie en rust naar de plekken waar je inzichten krijgt. De antwoorden op je vragen, zijn er al. Ik rijk je de technieken aan om de sleutels in jezelf te vinden.

In een coach-traject leer je:

 • Vanuit verzachting, compassie en verbinding krachtige stappen zetten
 • Antwoorden in jezelf vinden
 • Loslaten van oude patronen, overtuigingen en angsten
 • Neerzetten wat je wilt gaan doen

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking. Een loopbaantraject is bespreekbaar.

Groepscoaching op de heide

In deze groepscoaching gaan we met elkaar de heide op en onderzoeken we gezamenlijk je vraagstuk. Waar loop je in vast? Aan de hand van opstellingen komen we tot antwoorden en inzichten. Iedere opstelling brengt de andere deelnemers ook altijd iets. Zo ondersteunen we mekaar!

Op een heide dag kun je:

 • Verstillen en tot rust komen
 • Kracht voelen in jezelf en van de groep
 • Keuzes onderzoeken
 • Stappen en intenties uitspreken
 • Gesteund voelen
 • Groepsgevoel ervaren
 • Plezier hebben!

De intentie is om 3-4 x per jaar de heide op te gaan met elkaar. Bij een minimum van 3 mensen gaat deze door.

Klik hier om je aan te melden.

Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Mind-body technieken online (zorg)

Je bent benieuwd hoe je als zorgprofessional mind-body technieken in kunt zetten. Je hebt behoefte aan technieken die in de basis heel makkelijk zijn, maar wel voldoende diepgang geven bij jezelf en je cliënten/patiënten.

Je wilt leren, behalve je hoofd en gedachtes tot rust te brengen, OOK hoe je in contact komt met je lichaam, je emoties en intuïtie.
Zo kun je je patiënten ECHT zelfzorg adviezen op maat aanbieden.

Wat ontvang je?

 • 9 mnd lang elke maand een les online
 • elke maand een zoom-meeting als startpunt
 • ong. 45 uur aan lesmateriaal
 • lessen geïnspireerd door de mind-body medicine training van het centre for mind-body medicine & energy medicine training van alberto villoldo
 • praktijkervaring en casuïstiek bespreking van Annemarie Semeijn
 • een certificaat van deelname

Dit leer je:

 • Beter naar jezelf & je lichaam luisteren
 • Een eigen ochtend/middag/avondroutine opbouwen. 
 • Mind-body technieken inzetten voor je patiënten. 

Wat is de investering?

 • Ong 5 uur per week ben je eraan kwijt inclusief oefenen

*Eerste groep start 01 oktober, vanaf daarna kan je elke maand aanhaken.

Wil jij werken vanuit bezieling?


Maak een afspraak voor een intake.

Of plan een kennismakingsgesprek.


Neem contact op via het Contactformulier
Of lees eerst meer over mij en mijn visie.

Referenties

N. over lief-lijf dag:

Ik vond het een hele fijne dag. Ik was samen met een vriendin en we gingen opgeladen en verbonden weer naar huis terug. Voor mij was dit weer een grote stap.

Nogmaals heel erg bedankt.

Geweldig wat je allemaal doet en organiseert, zo belangrijk voor deze nieuwe tijd!

Liesbeth, over healing sessie:

Wat een fijne (emotionele) maar toch zo nodige healing was dat vorige week met jou. Ik kijk er met warmte op terug. De boosheid voel ik niet meer. Ik was ontzettend moe en heb veel geslapen. In die dagen was ik nog wel neerslachtig en kwam er ook nog wat verdriet vrij.

Sinds gisteren kan ik weer vooruit om mijn administratie op te pakken. Er is een soort acceptatie voor in de plaats gekomen. Geen gevoel meer van onrecht.

Ontzettend bedankt dat je mij hebt begeleid in mijn proces. Ik kijk er warm op terug.

Ellen lief-lijf dag: 

Dankjewel voor de muziek en dat nagenieten doe ik nog steeds.
Vond het een hele fijne dag en kijk er met een glimlach op terug.
Zie ons zo heerlijk ronddansen en ook het ja en nee roepen heeft zeker iets in werking gezet. Kies meer voor mezelf wat wil ik wel en wat niet. Maar ook het voelen hierin is na de lief-lijf dag meer aanwezig.
Nogmaals dank voor jouw fijne begeleiding en ik zeg het zeker voort!

P.P., 72, over haar traject: 

Ja, ik vond het. Na lang zoeken.

De complementaire geneeswijzen, de AVIG. Tezamen, werkzaam met de reguliere artsenij. In het verlengde daarvan kwam ik met de praktijk van Annemarie Semeijn, Compazzi,in aanraking. Dat heeft mijn horizon verbreed.Wat ik zo zo bijzonder vind is, hoe zij deze twee disciplines samenbrengt. Met mooie, inspirerende ideeën, met creatieve oplossingen en de juiste vraagstelling. En daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk aan paramedische geneeskundigen.

Het heeft mij gebracht wat ik zocht, genezing en meer. Lieve groet.

Joyce collega-arts, over haar healing sessie:

Binnenkomst in Annemarie´s behandelkamer is al als een warm bad. Annemarie voelt intuïtief heel goed aan wat er nodig is. Ze is kundig en krachtig in haar werk, en ook puur, zacht en liefdevol. Bij mij gebeurde er heel veel en het duurde ongeveer een week voordat die beweging tot rust kwam en mijn lichaam gewend was aan haar nieuwe balans, meer in balans. Er werden een aantal blokkades opgelost dan wel verminderd. Zo heb ik voor het eerst sinds bijna 3 jaar (tweede bevalling) geen zadeldekje meer nodig op mijn fiets, want mijn stuitje heeft geen bescherming meer nodig, er is geen pijn of druk meer!

Daarnaast is er een deel van het verdriet/blokkade wat zich in mijn buik had genesteld opgelost; het andere deel komt nu vanzelf naar buiten, daar kan ik nu zelf bij. Pure heling!

Lena 31, about her experiences with the sessions:

Annemarie helped me have a better understanding of my emotions. I used to focus on my weakness and feel overwhelmed by it. She helped me find ways to identify my strengths and work with myself instead of against myself.

Geeke, 68, over haar traject en healing sessies: 

Al vanaf de eerste, telefonische, kennismaking voelde ik een klik! In de sessies die volgden ervaarde ik Annemarie als een warme, betrokken persoonlijkheid met een liefdevolle uitstraling en een luisterend oor. In de gesprekken weet ze snel tot de essentie te komen. Ze werkt graag met beeldende taal en dat komt nog sterker naar voren in haar geleide visualisaties.

Liggend op de behandeltafel met Annemarie’s handen onder mijn hart- en niergebied, voelde ik mij al snel rustiger worden. Ik voelde hoe haar liefdevolle uitstraling mij begon te omhullen, het voelde bijna of we één waren in deze liefdevolle energie. Haar warme stem waarmee ze mij vervolgens in de visualisatie naar ’t dieptepunt van de aarde leidde, voegde daar nog een extra dimensie aan toe. Ik begon me verbonden te voelen, niet alleen met Annemarie maar ook met de aarde en mezelf.

Een heerlijke, helende ervaring!

Stella 32, over haar traject:

Annemarie is een fijn mens en ik heb haar behandelingen dan ook als zeer prettig ervaren. Door verschillende technieken zijn we meerdere keren tot de kern van de onderliggende problemen gekomen en met haar hulp kon ik deze behapbaar maken en aanpakken. Dit is voor het eerst dat therapie mij echt verder heeft gebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!

Simonia, 30, over haar traject:

Iets langer dan een jaar geleden bij Annemarie gestart. Het klikte meteen een warme, hartelijke, lieve maar ook krachtig persoon. Mijn sessies met haar hebben mij veel verschillende inzichten gebracht. Pluspunt is ook haar achtergrond als huisarts! De gesprekken ervaar ik nog steeds als zeer waardevol.

Dank je wel voor je steun! En zeker ook voor de humor, elke sessie weer!

E. collega arts over haar healing-sessie:

Ik ging met wat spanning maar zonder verwachting de sessie in bij Annemarie. Eigenlijk hebben we nauwelijks gepraat. Dit was ook niet nodig, ergens in mij wist ik kennelijk wat er nu  mocht gebeuren. Annemarie heeft de gave direct een vertrouwde sfeer te creëren die de veiligheid biedt om naar binnen te keren. Ze is aanwezig én geeft je de ruimte, op een ontspannen manier. Hierdoor voelde het vertrouwd me aan haar handelingen over te geven, ook al kon ik ze met mijn logische brein niet begrijpen of verklaren. Het was een intense, emotionele én lichamelijke ervaring en ik verheug me op de ruimte die hierdoor gaat ontstaan.

Dankjewel!